Nagyon vékony vagyok. Mit ehetek hogy sokat hízzak?
Figyelt kérdés
165cm magas vagyok és 45 kg.. 16 éves lány vagyok.. fontos az hogy nem szeretem a húst.. mik a hízlsaló ételek?2011. jún. 29. 13:17
1/2 B3rNIk3 válasza:
Nem feltétlenül híznod kéne,hanem próbálj meg sportolni hogy izmosodj.Amúgy nem ajánlatos a hízás,azért is mert szerintem gyors az anyagcseréd szóval nincs értelme.A másik meg,hogy ha mégis hízol akkor nem feltétlenül vastagodni fogsz hanem pl. hájpárnák jelennek meg a hasadon ill. narancsbőr a combjaidon.Ami elég kellemetlen.Szerintem csak egyél kiegyensúlyozottan és egészségesen...ja és ne felejtsd a sok mozgást :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot..csak kellemetlen hogy vékony vagyok..
2011. jún. 29. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!