Hizni szeretnek es nem tudom hogy?
Figyelt kérdés
A gond az hogy barmennyit eszek nem hizok...egy olyan 5 kilot nagyon szeretnek felszedni 46-47 kg vagyok es nem eleg...valakinek valami otlete (azon kivul hogy egyel amennyit birsz mert hiaba)nem eszek mindennap ugyanannyit van amikor jobban van amikor kevesebbet. Nem igazan van etvagyam....2009. márc. 23. 19:19
1/4 anonim válasza:
Egyél meg mindennap egy tábla csokit. A csokit biztos szereted, azt akkor is meg tudod enni, ha nincs étvágyad. Egy tábla csokiban van 400 kcal, ha ezt pluszban megeszed mindennap, akkor biztos rádrakódik valamennyi. Én is így híztam 2 kg-ot, pedig előtte 1 évig próbálkoztam a hízással, mégsem ment. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Egy husi barátnőm tippje: sósat és édeset felváltva kell enni :)
Fogyassz béres cseppet, az hízást (is ) okozhat, mert esetleg hiányzó nyomelemeket tartalmaz, ami nélkül nehezebben szívódik fel a táplálék. Ez még egészséges is!
3/4 anonim válasza:
csináld azt, hogy mondjuk 3 napig szinte semmit nem eszel, ilyenkor a szervezeted rákapcsol a raktározó üzemmódra, mikor letelik a 3 nap kezdj el enni, amennyi beléd fér és garantáltan hízni fogsz!
4/4 anonim válasza:
Ma már fitnesz üzletekben lehet kapni teljesen legális, és egészségre ártalmatlan táplálékkiegészítőket (szénhidrátok/fehérje), ezek általában ugyan olyan eredménnyel járnak mintha sokat ennél. Esténként tejjel elkeverve megiszol egy bögrével és "zabálás" nélkül jönnek a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!