Tanácstalan vagyok! Elolvasnátok?
Figyelt kérdés
nagyon sokáig nem ettem tartósítószeres édességeket.. de mostanában azért lecsúszott pár.. 1 cosmag chips, kekszek stb és a hasamon apró pöttyök jöttek ki..ez ettől van.. vagy esetleg attól h kint voltam először a napon és a hasamon jöttek csak ki meg a mellem között,de igazából mielőtt kimentem a napra már megvoltak, de a nap hatására felerősödtek szóval nem a nap okozta teljességében.. mi lehet a baj?2011. jún. 14. 09:35
1/11 anonim válasza:
Ha sokáig tartózkodtál az ipari "mérgektől"úgy megjelenhettek a kiütések az ételtől.Főleg,ha a napozás előtt már ott voltak.
2/11 anonim válasza:
Hát innen a leírásod alapján lehet ez is az is. Mondjuk az érdekelne, hogy hogyan sikerült nem enni tartósítószeres ételeket. Már szinte mindenbe benne van.
3/11 A kérdező kommentje:
igazából egyszerűen.. én kibírtam. muszáj volt, hiszen pattanásos voltam és zavart de mióta nem eszek és naponta 2 litert megiszok azóta nem vagyok pattanásos..mondjuk mostanában nem iszok meg 2 litert talán ez is baj? parízert se eszek..tényleg csak nagyon minimális az ilyen tartósítók bevitele..házi kosztot eszem..
2011. jún. 14. 09:49
4/11 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, de szerintem nem a kajától van. Valami allergia lehet, de kijöhetett attól is, hogy meleg van és megizzadtál. Ha pár nap alatt nem múlik el, akkor keress egy bőrgyógyászt.
5/11 A kérdező kommentje:
de amúgy most is megvannak ezek a pöttyök pedig nem voltam kint.. a napallergia csak akkor jön ki ha a napon vagyunk ugye? :)) mondjuk ez hülye kérdés, de biztosra megyek mert akkor az ételektől van, szerintem most jött ki az allergia mivel vagy 2-3 éve nem eszek ilyeneket
2011. jún. 14. 09:51
6/11 anonim válasza:
de alapveően szerintem 1 db zsemle is tartalmaz már ilyen dolgokat, egy szelet kenyér vagy bármi. a házi koszt hozzávalói is tartalmazzák. Ezért letem volna kíváncsi, hogy hogyan sikerült tartósítószer mentesen táplálkoznod.
7/11 A kérdező kommentje:
igazad van, de azok minimálisan és azt írtam is.. most egy házi koszt nem tartalmaz annyi mindent mint egy chips.. azért van különbség SOKKAL
2011. jún. 14. 10:25
8/11 anonim válasza:
Oké, így már értem. Én elsiklottam a minimális dolgon.
9/11 A kérdező kommentje:
oké:) na szóval akkor visszatérve a témára..nem voltam kint a napon és még mindig itt vannak a pöttyök.. most akkor ez az étel miatt van? mert ha jól tudom a nap allergia akkor jön ki ha kimegyünk a napra..amúgy tegnap estére elmúlt és reggelre kijött de ismétlem NAPON NEM VOLTAM!
2011. jún. 14. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!