Mik azok a fehéres pöttyök?
Figyelt kérdés
A péniszemen vannak kicsi pöttyök olyan fehéres sárgásak szerintem szőrtüsző de ha az is azt hogy tudom eltüntetni? mert zavaróak hogy tele van vele a micsodám :S2011. máj. 30. 16:56
2/3 anonim válasza:
1. hány éves vagy? csak mert serdülőkorban előfordulhatnak, sőt gyakoriak a faggyúmirigyek a nemi szerves. lánynak-fiunak egyaránt. a kezelését sajnos nem tudom pontosan, de szerintem valami kenőcs, vagy más jellegű gyógyszer segíthet rajtad.
2. ha nem vagy tinédzser, én valami fertőzést tudok elképzleni, amely nemi úton terjed. olyasmi, mint a herpesz. szexeltél mostanában?
3. ha nem szexeltél, lehetséges hogy így is elkpahattad. nem voltál valahol külföldön, mediterrán vagy trópusi területen nyaralni? azt hallotam, hogy az ott élő bogaraktól, a tengerből/óceánból is el lehet kapni az ilyen fertőzéseket.
szóval, csak azt tudom mondani, orvos.
3/3 anonim válasza:
előző vagyok, bocsánat a hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!