Piros és fehéres-zöldnek tűnő pöttyök vannak a nyelvem hegyénél, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
lázas vagyok már egy hete és nem nagyon tudok enni, ezentúl még rátett nekem hogy fáj az ínyem nagyon,ma reggel fogmosásnál nagyon vérzett,és mikor a nyelvemmel végigsimítottam a fogam mögötti ínyem érdekes plusz bőrt éreztem rajta,sose volt még nekem ilyen,mi lehet ez?2010. nov. 10. 11:10
1/1 anonim válasza:
Én már hallottam olyat, hogy a láz kiveri az ember száját. Én visszamennék a dokihoz és elmondanám, valamit biztos tud rá adni.
Az ínyvérzés az az ínygyulladásától van általában. Ez lehet a nem megfelelő fogápolástól is. Erre vannak speciális fogkrémek, szájvizek. Ha ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!