Gyúráshoz mennyi nutridrinket kell inni?
Figyelt kérdés
Hogy szedjek fel plusz kilókat és abból izmot tudjak csinálni. Fehérje protein stb kilőve .2011. máj. 24. 21:38
1/4 anonim válasza:
ne igyál semmi ilyesmit. nem ismerem ezeket a cuccokat de ellenük vagyok! minden nap, reggel igyál meg kettőt tojást, és minden nap hozzá 2-3 dl tejet, és egyél sok sok zöldséget gyümölcsöt, vitamint. És plusz kalória nagyon egyszerű, próbálj meg egy nap 4-5ször enni és egyél többet annál amennyit idáig ettél, és állj neki gyúrni.1 óránál többet ne csináld meg elfáradnak az izmaid és ne siettesd csak szép lassan.
2/4 anonim válasza:
Az első hozzászóló sok okosat mondott. A nyers tojást viszont (ha csak nincs szűrve) nagyon gyorsan felejtsd el!! Gondolom te se akarsz kórházban kikötni - kicsit tessék utánaolvasni a dolgoknak.
Mielőtt elkezdesz össze-vissza enni és inni mindent, mert gyúrsz, szerintem egy normális testépítő edzőt faggass ki, még ha fizetned is kell érte.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen proteines por, azért írtam. Na min1. Banán+tej+szőlőcukorból csinálok turmixot és azt iszom. Napi 4x eszem ennél többet nem tudok nem vagyok nagyétkű :D
2011. máj. 27. 14:32
4/4 anonim válasza:
a 2-3 dl tej az hülyeség attól nem leszel semmilyen, max szomjat fog oltani... napi 6x kellene enni, ja és csirke + rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!