Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, ha szinte egyáltal...

Mit tegyek, ha szinte egyáltalán nem bírok enni?

Figyelt kérdés

Amúgy is nehezen hízom, vékony is vagyok, de amint kicsit stresszesebb az életem végképp semmit nem bírok lenyelni. Gyomorgörcsöm van, tudom, hogy ennem kéne, de minden falat nehéz. Már 2 napja megint alig eszem, azt is muszájból, éhséget egyáltalán nem érzek. Béres csepp, B-vitamin semmit nem használt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

25/N

2011. máj. 22. 09:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Velem is dettó ugyan ez van. Ha többet eszem, mint szoktam, akkor nagyon rosszul leszek, esetleg ki is hányom :/:/ Próbálom mindig magamba tuszkolni a kaját, ez is egynap egyszer van, max 2-szer... még így is az 5 éves öcsém többet eszik, mint én. (a combja majdnem ugyanolyan vastag mint az enyém :S) egyébként pszichológus/neurológus segít. Lehet szervi gond is mögötte, úgyhogy irány valamelyik kórház, gyomortükrözés, ultrahang stb... 17/L
2011. máj. 22. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!