Miért nincs étvágyam?
Szerintem mielőbb menj el dokihoz.
Nálam is így kezdődött, majd egyre durvább lett, és a végén endoszkóppal a gyomromban találtam magam, ami talált egy jó kis nyombél fekélyt, ami úgynevezett "szezonális betegség" rendszeres időnként visszatérő tüneteket produkál. Ne halogasd a dokit, mert ha igazam van csak rosszabb lesz, és egy életen át elkísér a betegség. Én se vettem komolyan, majd csak akkor mentem dokihoz, mikor már nem tudtam elviselni a fájdalmat, így már kb nyolc éve szorgosan ehetetem a gyógyszert a gyomromra.
Kedves Gangster_Sanyi
És biztosan azértfáj a hasa, mert nincs semmi baj, minden a legnagyobb rendben van, végülis inkább ne menjen el orvoshaz, és rizikózzon, majd ha netán nagy a baj, azzal fogadják hogy miért nem ment időben dokihoz, mert könnyebben megúszhatta volna, ha időben elcsípik a bajt. Szerintem meg inkább menjen el feleslegesen a dokihoz, mert az kisebb hiba, mint nem elmenni, és utánna megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!