Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit isztok egy nap?

Mennyit isztok egy nap?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nagy gondot jelent hogy egy nap megfelelő mennyiségű folyadékot vigyek be..Tegnap is egész nap elfelejtettem inni, és este jutott eszembe hogy csak egy pohár tejet ittam egész nap.:-( Nektek megy?
2011. máj. 17. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Húú én sajnos nagyon keveset szoktam. Tudom, hogy kellene sokat, de egyszerűen soha nem jut eszembe, és olyan kifejezetten szomjas meg nem szoktam lenni. Talán 1,5 liter.. L18
2011. máj. 17. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
2-3 liter lazán megvan. Munkahelyemen száraz, meleg a levegő, folyton úgy érzem, innom kell. :P
2011. máj. 17. 15:55
 13/15 anonim ***** válasza:
én napi 4,5 litert megiszok. sőt innék többet is mert állandóan szomjas vagyok, de szerintem az 5-6 liter már sok lenne, ezért figyelek arra hogy a 4,5-t ne lépjem túl.
2011. máj. 17. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok, mint 12:32-es válaszoló. Pedig én sem vagyok cukros. Állandóan ki vagyok száradva, szinte folyamatosan ittam egész nap, akár 4-5 litert is. Most már próbálok vigyázni, hogy csak 2,5-3 litert igyak, de állandóan száraznak érzem a szám, elég kellemetlen. Esetleg valaki tud erre valamit?
2011. máj. 18. 06:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:-) Az utóbbiak pont az én ellentétem..az sem lehet jó. Tegnap viszont megittam 1,5 l vizet, úgyhogy teljesen elégedett vagyok:) Igazából az jött be, hogy mindig magamnál tartottam a másfél literes mentes vizet, és mivel előttem volt ittam. Ma már felkelés után megittam egy pohár vizet, meg kikészítettem az újabb másfél litert:-) Szóval nagyon szépen köszönöm:):)
2011. máj. 18. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!