Mi az oka annak, ha állandóan eszek?
Mindig éhes vagyok, a szokásos vacsora adagom után meg tudnék enni még egy fél ebédet. De ha nem vagyok éhes, akkor is kívánok valamit. Néha sósat, néha édeset.
Nem vagyok terhes, meg depressziós se. Mi más okozhatja ezt?
21L
Ez csak mostanában vetődött fel és semmi egyéb tünet nincs?
Na azért kérdezem, mert nekem is vannak időszakaim, amikor mindent felfalnék. Aztán szépen el is múlik nálam. menstruáció kezdetén alatt már kifejezetten várom, fel vagyok rá készülve.
Csinálj egy terhességi tesztet!
Egyébként pedig lehet, hogy kényszer-evés. Valami hiányérzeted van (lelkiekben), és pótcselekvésként jelentkezik. Egy kis odafigyeléssel esetleg elmúlik.
Vitaminhiánytól is lehet. A szervezeted igyekszik hozzájutni a hiányzó anyaghoz, de ha nem azt kapja, akkor továbbra is jelzi az éhséget, hogy ezzel adja értésedre hogy egyed meg amit kell.
Nálam ez komoly hízásig ment el, mikor kiderült hogy mi a baj, elkezdtem szedni a vitaminokat és a vasat és csökkent az éhségem. Ja, és elkezdtem tudatosan figyelni, mikor mire van szükség.
Hogy ne lépjen fel farkaséhség, add meg mindig a szervezetnek ami kell.
Próbáld ki: ha eddig pékárut meg csokit ettél, most egyél húslevest és főzeléket, vagy húst. Vagy bármi mást amiből nem szoktál sokat enni mostanában. Hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!