Mik a hízlaló ételek?! Hízni szeretnék!
idén 16 éves leszek és 45 kg vagyok , 165 cm
vékonynak érzem magam és ez kellemetlen! van valami olyan étel amtől híni tudnék? fontos az hgy vegetáriánus vagyok, tehát nem szeretem a húst..ez befolyásolja hogy vékony vagyok?
Nem eszel fehérjét, és nincsen izomzatod valszeg...
szóját szoktál enni?
A hús nem igazán hízlaló kivéve a kifejezetten zsíros adagok de magát a fehérjét a szervezet nem tudja elraktározni, a felesleget egyszerüen elégeti a májban! Mivel kevés az állati eredetű fehérje amit beviszel valóban lehet hogy attól is vékonyabb vagy mert az izomzatod is kevesebb, de mivel itt nincs szó edzésről ez valószínű csak 1-2 kiló többletet jelentene! Nyilván alkat függő is, de a vegetáriánusok általábban könnyeben szednek fel magukra súlyt!
Én 25/F 175/70 kiló vagyok, 59 kilóról kezdtem és amit felszedtem az mind színizom! Amikor elkezdtem gyúrni mindenki aztmondta nekem hogy nem fogok tudni sok izmot felpakolni magamra mert általábban ez az amit tapasztalnak azok akik szintén ezt csinálják, hogy aki alapból nagyon vékony az se zsírt sem izmot nem tud könnyen felszedni! Elárulom a titkot ami persze most a te esetedben nem az izom felpakolása a lényeg, amihez természetesen edzés is kellene, hanem a zsír. Általábban akik vékonyak ahogy én is annó és súlyt szeretnének felszedni nem értik hogy miért nem tudnak mert meg vannak győzödve arról hogy sokat esznek! Tévednek! Én is tévedtem! Egyszerüen alkatilag olyanok vagyunk hogy sokkal több ételre van szüksége a szervezetünknek mint másoknak, olyan vagyunk mint kis autók nagy motorral a motorháztető alatt és nagy fogyasztással! Szóval gyakran tankolj!
Egyél mindig bőségesen reggelit és sokat vacsorára, egyél 3 óránként, gyakran nassolj is! Amikor ebédelsz vagy vacsorázzól és kiméred magadnak az adagot akkor jusson eszedbe hogy egy kicsit mindig még többet rakj! Egyél sok gyümölcsöt, azon belül a banán tartalmaz sok energiát, 300 Kcal, de napi 2 elég mert a nagyon sok banán nem tesz jót, de 2-nél ne is legyen kevesebb! Másik nagyon hízlaló táplálék a méz, de persze nem 1 kanálal, jó sokat! És figyelj arra ahogy írtam hogy sokat és gaykran, minnél gyakrabban egyél, mert hiába figyelsz arra hogy hízlalót egyél, ha laktat és megvárod még újra éhes leszel úgyanott fogsz tartani!
KENYÉR KENYÉR KENYÉR RIZS RIZS RIZS!!!!!! atom fontos!!
Én 62 kilóval kezdtem 172 cm-el mára már 80 kiló vagyok és kicsit több alvás mondjuk kaja után meg lefekvés előtt! ez a tuti hidd el persze a húst is nyomatni kell befelé de ezek a tutik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!