Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » . Mik az Étvágytalanság okai?

. Mik az Étvágytalanság okai?

Figyelt kérdés

sziasztok.a háttere a dolgoknak az h kb 3hete folyamatosan stresszelek.szakítani szeretnék a barátommal de nem tudok muszáj megvárnom,hogy leérettségizzen,szerintem ez így korrekt.állandóan ezen rágtam magam,idegeskedek már nem tudom megjátszani magam előtte,hozzáteszem tett érte h így érjen véget. de nagyon meg vagyok ijedve. 4napja borzasztó étvágytalan vagyok. ha ránézek a kajára hánynom kell:S nem tudok enni. fogytam is. a hasam be van horpadva.ugyérzem mintha a szervezetemnek nem lenne szüksége ételre. kérlek segítsetek.

egy megrémült lány.(15)

2011. ápr. 30. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván a stressz okozza, ne aggódj még emiatt is, igyekezz lazítani, beszélgess valakivel a gondokról, az aggodalmaidról, aki meghallgat, és ad egy-két tippet, vagy olvass utána a relaxációs technikáknak a neten. Ha megszűnik a feszültség, az étvágyad is visszajön, de ha tovább stresszelsz, attól beteg lehetsz.
2011. ápr. 30. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors választ,nagyon sokat segítettél ezzel is! a barátom azt mondja biztos terhes lehetek ezzel ma még jobban megrémített!!mindig védekezünk.el se ment. de nagyon meg vagyok ijedve.:(
2011. ápr. 30. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj, a terhességnek nem étvágytalanság a tünete. :)

És hát a barátod nem is tudhatja még az okot...

Sokat idegeskedsz. Nekem mikor vizsgáim voltak az egyetemen, akkor egy nap ha két almát le tudtam erőltetni, már siker volt.

Továbbra is úgy gondolom, az lenne a legjobb, ha valakivel beszélnél, az mindig sokat segít, nagy terhet levesz a válláról az embernek, ha egy megértő emberkének kiönti a szívét. A barátoddal szemben pedig: igyekezz segíteni az érettségiig, és nem arra gondolni, mire készülsz, hanem arra, hogy ez neki fontos időszak lesz, amiben még mellette állsz.

Első voltam.

2011. ápr. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!