Hogyan lehet a hashajtózásról leszokni?
Világ életemben székrekedéses voltam (értsd úgy, hogy heti 1-szer vol székletem), kipróbáltam minden, éhgyomorra kávé, sok-sok gyümölcs, joghurt, teljes kiörlésű cuccok, de semmiől sem kellett gyakrabban...elvoltam így, nem zavart soha, hashajtót soha nem használtam!! Év elején kórházba kerülem, teljesen más okból, ahol viszon 3 széklet nélküli nap után hashajtót adtak...3 hónapon kereszül!!Nemrég jöttem ki, és szeretném elhagyni a hashajtót, viszont ott tartok, hogyha nem szedem be, 7-9 napig sincs székletem. Lehet, hogy még tovább sem lenne, de azt már nem próbáltam ki, inkább bevettem...De most akkor így éljem le az egész életemet 23 évesen?
L
próbáld ki pár napig:
reggeli: teljes kiörlésű rozskenyér + sajt + felvágott + joghurt
tízórai: gyümölcs, de ne banán legyen (alma, körte, narancs, mangó, eper, sárgadinnye, barack stb.) + pár szem olajos mag (sótlan)
ebéd: valamilyen zöldséges saláta + hús és sajt v. ha nem tudsz főtt kaját enni ebédre, akkor rozskenyérből szendvics, sok hússal és zöldséggel, de akkor a vacsid legyen ilyen
uzsonna: natúr joghurt és gyümölcs
vacsi: krémleves, túró, hús, sajt...
folyadék: min. 3 l víz elosztva egyenletesen a nap folyamán
és keresd fel a gasztroenterológiát
Hát ahogy leírtad mit eszel sehol nem találtam benne a normális kaját. Mármint a sajt, meg kétszersült meg gyümölcs az nálam nasi kategória, a kaja egy tányér babgulyásnál kezdődik, ha érted mire gondolok.
Rendes főtt ételt szoktál enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!