Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi tojást egyen akinek...

Mennyi tojást egyen akinek magas a koleszterinszintje?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket, hogy nem emeli a koleszterint. De naponta nem merek enni, mert nem hiszem, hogy semmiképp se befolyásolná, amennyi koleszterinértéke van 1 tojásnak. Hetente 3-4 tojást eszem meg, szerintem ez normális mennyiség, de itthon kevésnek érzik. Véleményetek szerint legyek elővigyázatos vele, vagy egyem állandóan ahogy itthon elvárnák?
2011. ápr. 15. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Van benne koleszterin, tehát növeli. Próbáld úgy a rántottát hogy mondjuk ha három tojást eszel, akkor kettőnek csak fehérje legyen benne.
2011. ápr. 15. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

vagy ne azt egyél, ha magas a koleszterin szinted.

vazze? miért várjál el, hogy tojást egyél? :/

egyik legjobb kaja, de bakter nem lehet szétzsírozni a testet! mennyi idős vagy? nyomás le edzeni: küzdősport, kondi, harcműv; tánc, futás, úszás, bicikli, taichi oszt ne haljál meg nekem 40 éves korod előtt keringési problémákban! (ez a divat, de hidd el nekem, légy inkább különc de okos és erős :)

szüleiddel meg beszélj, vagy keress valakit aki beszél velük! manapság rengeteg egészséges élelmiszerrel lehet fedezni az eszenciális fehérjebevitelt, ez fontos, de ugyanígy NAGYON fontos az egészséges vérkoleszterinszint megtartása is!

ha esetleg tanács, tipp kell, írj. és sok szerencsét!

2011. ápr. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!