A sajtos tejfölös tészta mennyire hizlal és mennyire puffaszt?
ezt most komolyan kiírtad?! ne butáskodj már... :S ettől nem fogsz elhízni,egy tányér ételtől nem fog megnőni a hasad!ekkora baromságot,már ne is haragudj...ha minden áldott nap ezt ennéd,meg mellé még 5-6 egész csirkét krumplival meg süteményeket kilószámra,akkor híznál meg... az,hogy egyszer megkívánod,és megfőzöd, még nem fog felhízlalni.
nevetséges,de egyben elszomorító is,hogy a nyavalyás fogyókúra miatt mennyire sanyargatják magukat az emberek,értem én,hogy áldozatot kell hozni,meg kitartás meg ilyenek,de egy tányér sajtos tészta még nem a világ vége... én legalábbis,mikor szerettem volna leadni 5 kilót, simán heti egyszer igenis elcsábultam,és érdekes módon semmi nem történt se a súlyommal,se az alakommal... nyilván mert nem vettem ezt véresen komolyan és nem sanyargattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!