Miért nem tartják számon az egészséges "palettán" a szacharózt, azaz az étkezési cukrot?
Figyelt kérdés
Nagyon mélyen ásta magát a köztudatba ez a felfogás, az okokról eddig mégsem hallottam. Főként azért vagyok dilemmában, mert a szacharóz növényi, azaz természetes eredetű, amelyet többnyire cukornádból vagy cukorrépából vonnak, termelnek ki. Talán az előállítási, elkészítési módjával van valami, ami élettanilag nem teszi túl egészségessé?2011. márc. 13. 21:57
1/1 anonim válasza:
Mert nem egészséges. Ez nem ilyen egyszerű, hogy ami növényi eredetű, az egészséges, és ami mesterséges, az nem. Erről szó sincs. Egyszerűen sokkal többet eszünk, mint ami kell a szervezetnek, ez növeli a vércukorszintet, és mindenféle problémákat okoz. Sokkal kevesebb lenne indokolt. A nadragulya mérge is növényi eredetű és természetes, aztán mégse faljuk két pofára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!