Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit kellene fogynom még? Kép.

Mennyit kellene fogynom még? Kép.

Figyelt kérdés

[link]

Fiúk lányok!

Igazából nem véletlenül tettem ebbe a rovatba. Kicsit félek attól, hogy beteg lehetek. Szeptember óta (tudom, egy fél év alatt nem sok, de az alkatomhoz képest igen) 7-8kg-ot fogytam, de ugyanolyan rosszul érzem magam, nagydarabnak, mint 70 kilósan...

Enni alig merek, a napi adag átlagosan 2 szendvics + toast kenyérből pirítós, és ha ezt túllépem akkor iszonyatos bűntudatom van.

Igazából véleményt és tanácsot szeretnék kérni. Véleményt az alakomról és tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnám ezt magamban megszüntetni. Ezt a folytonos bűntudat és duciságérzést :((( Nagyon rossz :(

2011. márc. 3. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust, nekem 1 kicsit anorexia gyanús vagy, bocs!
2011. márc. 3. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

SEMENNYIT!

igaza van az elsőnek, szakemberhez kéne fordulnod, ha ilyen testalkattal kövérnek látod magad! Mielőbb orvos!

2011. márc. 3. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Anorexia.

Nyomás a pszichológushoz. Nem tudom ki vagy mi miatt érzed magad kövérnek,de sürgősen kérj segítséget,ne várj egy napot se,különben tönkreteszed magad meg az egész életed. És semmi baj nincs az alakoddal,a baj a lelkedben/fejedben van.

2011. márc. 3. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csinos vagy, bár rád férne pár kg, ne legyél már ilyen kis buta, inkább híznod kéne, mint fogyni.
2011. márc. 3. 18:04
 5/9 A kérdező kommentje:
nem, ne értsetek félre, az anorexiától még távol vagyok, a betegség alatt valami gyomor, vagy vércukor vagy ilyesmi rendellenességet gondoltam. mivel nem vagyok egy olyan halcsontú leányzó, elég vastag csontozatom van, így marha ronda lenne, ha csontsovány lennék és ezt tudom is, egyszerűen a magasságom (178 cm) miatt mindig kicsit nagyobb darabnak tartom magam :S
2011. márc. 3. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem majdhogynem tökéletes a kép alapján az alakod. ne fogyj le többet!
2011. márc. 3. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A gondolkodásod akkor is anorexiára utal.

Bűntudatod van , kövérnek és vastagcsontúnak tartod magad.

Holott a képen egy modellalkautú leányzó van. A karodon pedig egyértelműen látszik, hogy a csontjaid sem vastagok egyáltalán.

Sürgősen fordulj orvoshoz, mert tényleg beteg leszel.

2011. márc. 3. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem bejössz:))
2011. márc. 3. 18:26
 9/9 anonim válasza:

Szerintem nagyon csinos vagy, bár ilyen alakom lenne... ne fogyj többet!

21/L

2011. márc. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!