Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg sokat eszek?

Tényleg sokat eszek?

Figyelt kérdés

Egy átlag napi kajám:

reggeli:gyümölcsös joghurt,müzliszelet

tízórai:pizza(pékségből)/McReggeli-t veszek reggel és később eszem meg(10 óra körül)

ebéd(otthon):ez változó,de nem eszem olyan sokat

vacsora:általában rendelünk valamit,vagy eszek müzlit vagy csinálok egy szendvicset

Sztem nem eszek olyan sokat,de a barátom mindig azt mondja,hogy annyit eszek,mint aki nem kap enni...

Pedig nem is vagyok kövér,mert 2 napja még 51 kg voltam.

De néha még délután eszek csokit vagy gumicukrot,de nem sokat.

14 L

2011. febr. 22. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:

dehogy sok

ebédre vagy vacsira főttkaját egyél

én is 51 kiló vagyok,ennek dupláját megeszem,mégsem hizok el

örüj neki h neked is ilyen az alkatod

a barátod ha a pasid,akkor küldd el egy anorexiás plázap.csát keresni

ha haverbarát akkor meg mondd meg h nem mindenki fogyózik

2011. febr. 22. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz, egyáltalán nem sok egy fejlődő szervezetnek. Vacsira ne egyél főttkaját, amit az előző mondott. Az hízlal, és gondolom pont nem akarsz kövér lenni.

A napi adag rendben van, én a minőséget javítanám legfeljebb azzal, hogy nem mekdoneldszes szendvicset rendelek, hanem valami mást. Vagy olyat, amit magamnak rakok össze. A műzli tökéletes, minden rendben van. Ha nem zabálod halálra magad tényleg, akkor szép, formás lány leszel.

2011. febr. 22. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
soknak nem sok, de hogy baromi sz@r egészségtelen kajákat eszel az tuti
2011. febr. 22. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van, nagy szarokat eszel. Így nem fogsz sem lefogyni, sem egészséges lenni. Ahogy olvasom, nem is főztök, mert mindig rendeltek, vagy gyors kaját esztek. Ennél tápanyagszegényebb étrendet...a reggelire gyümölcsös joghurt, meg műzli..hát ha nem a sima, ízesítetlen, cukrozatlan a műzli, akkor ugyanott vagyunk..Cukor-szénhidrát.
2011. febr. 22. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
nem sok, sőt... de szükséged lenne fehérjére és friss gyümölcsre, zöldségre is
2011. febr. 22. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igaz,ami igaz,anya nem nincs éppen a toppon a főzés terén...
2011. febr. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!