Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez normális vagy nem?

Ez normális vagy nem?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, 166cm és 56-57kg. Azt olvastam hogy 20-21kb a BMI-m, az most normális vagy sem? A hasam 83cm, ez normális egy gyereknél? Fogyni nem mernék, mert a szüleim nem engednék, de cikinek is tartom a családom előtt. A hasamat mindenki előtt be szoktam húzni, de 1-2hete elég nehézzé válik a behúzás, mert azt vettem észre, hogy nagyobb lett a hasam és hurkásabb. Kérlek segítsetek! Nem tudom, hogy mit tehetnék! Köszi!
2011. febr. 22. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem engednék hogy fogyókúrázz?? kifejtenéd??
2011. febr. 22. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azt mondanák, hogy vékony vagy, meg hogy izmos is és a te korodban jó ez, meg ilyen "szülői" dolgok.
2011. febr. 22. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
ne fogyózz mert ilyen korban csak ártasz vele.. sportolj ;) attól jobb alakod lesz, és abba kevésbé hiszem h belekötnének
2011. febr. 22. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:
De sportolok, eléggé sokat, de már az is rosszabbul megy! :(
2011. febr. 22. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
szoktál nassolni? ha igen, akkor abból kevesebb legyen. a szüleid ebbe csak nem kötnek bele
2011. febr. 22. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom megállni, hogy ne nassoljak, ma nagyon sokat ettem már és még fogok is, mert igazából nem vagyok éhes, csak egyszerűen éhesnek érzem magamat! Nem tudok mit csinálni ezzel! HELP!
2011. febr. 22. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha rágcsálhatnékod van egyél répát vagy almát.. esetleg magvak? dió, mogyoró.. sokszor jobb mint a csoki :)
2011. febr. 22. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Okés, majd megpróbálom! ;)
2011. febr. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!