Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy 19 éves srác vagyok és...

Egy 19 éves srác vagyok és körmömön egy ideje fehér foltok vannak! Mi lehet ennek az oka? (bármilyen tanácsot várok! )

Figyelt kérdés
Nem tudom h mi lehet az oka de nagyon idegesít !! Vitaminokat szedek úgyh nem lehet vas,kalcium, cink v a vitamin hiány! Akk mi ?? SEGÍTSETEK !
2011. febr. 11. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem cserélj háziorvost.A magas TSH pajzsmirigy alulműködést jelent,amit kezelni kell.Menj el egy endokrinológushoz.

[link]

2011. febr. 11. 21:17
 12/16 A kérdező kommentje:
az orvos azt mondta nem vészes főleg ilyenkor télen nem ( a megengedett érték 4,3 a TSH-nál és nekem 4,5 van) lehet h emiatt foltos a körmöm ??
2011. febr. 11. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Olvass el néhány könyvet, pl. Veszedelmes vitaminhiány, vagy Cenzúrázott egészség...

Abban benne van nagyjából, hogy milyen vitaminból mennyit kéne szednünk, hidd el, a töredékét se tartalmazza egy multivitamin.

2011. febr. 12. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek kérdezgeted,ha az orvosod azt mondja,hogy minden ok??? 10 kommentezőből 10 azt mondja vitaminhiány,de téged meggyőzni nem lehet.

Nem az értéked miatt magasabb,hanem mert halálos kórod van,ami az ujjakat támadja meg,és nem tudni meddig élhetsz vele,lehet 5 nap,de lehet 50 év!

Remélem megnyugtattalak,hogy nem vitaminhiányod van,és megnyugodtál,hogy legalább egy valaki azt mondja amit hallani szeretnél!

Idiota!

Ja,és mellesleg 36 éves háziorvos vagyok!

2011. febr. 13. 14:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Én elhiszem h az van csak akk miért nem tűnik el ???

két hónapja szedem a béres actival-t amibe minden vitamin van !!! de ezek szerint az nem elég :( csak nem tudom h akk még mit (t)egyek melette !!

2011. febr. 14. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:

A doki vagyok!

Egyél több zöldséget,gyümölcsöt,mozogj.ezek az alap dolgok.Attól,hogy mesterséges vitaminokat tömsz magadba,az nem feltételen annak,hogy a szervezeted megfelelően tudja befogadni a kapszulában lévő nem biztos,hogy 100%-g vitamint!Ha bemész a patikába,vegyél 500mg-os C-vitamint,de nem cetebe-t,nem bérest,hanem hagyományos narancs ízesítésű tablettát.Ez tuti jó,jobban fog tőle a vitamin a szervezetedben megmaradni.

Friss zöldség-gyümölcs...ezeknél nincs fontosabb.

2011. febr. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!