Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány kgot lehet fogyni 0 kcal...

Hány kgot lehet fogyni 0 kcal táplálék bevitelével hashajtózás mellett? S mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:14
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Pontosan annyit fogsz fogyni amennyit kifosol a beleidből. Majd a kiszáradás tüneteit kezded produkálni. Ha kórházba kerülsz pofon vág orvos, hogy mekkora barom vagy. Ha nem kerülsz a kórházba, akkor a temetőben fognak röhögni hogy milyen hülye, tanulatlan vagy és minimális biológiai ismereteid sincsenek az emésztésről. Ha kövér sertés vagy, akkor ne hajhajtóval fogy te barom, hanem kezdj sportolni!
2011. febr. 14. 10:00
 22/27 anonim válasza:
Inni CSAK citromos vizet igyál + keveset egyél!!Kenyér helyett zsemlét!
2011. febr. 14. 12:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Napi 2000 kalória + kemény fizikai munka - ez lefogyaszt. (Dr. Mengele receptje)
2011. febr. 14. 13:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: hülye tanácsokból mindig van elég, ne gyárts te is. Bármilyen ilyen fogyókúrán rövidtávon csak izmot, meg vizet vesztesz, és krva egészségtelen. A zsemle meg ugyanúgy egy szar hulladék, ha valaki diétázik, akkor nem eszik semmi ilyesmit
2011. febr. 14. 17:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez így nem lesz jó:( Ne csináld ezt. Én evészavaros vagyok, vagy az kezdek lenni, mert észreveszek magamon olyanokat hogy úgy érzem így kell fogynom, néha csinálok durva dolgokat, de orvoshoz akarok menni. Nem akarok beteg lenni. Pedig én nem 50 kiló vagyok. Amit akarsz csinálni az azt mutatja hogy neked is ilyen gondod van. Ha 50 kilósan kövérnek látod magad, azt testképzavarnak hívják:( Sajnálom:( Menj te is orvoshoz, mert bajok lesznek:( Hidd el nekem.

Aki pedig szidta a kérdezőt, hogy milyen hülye, annak fogalma sincs hogy milyen dolog ez. Erről senki nem tehet, aki belekerül.

2011. febr. 14. 21:59
 26/27 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

a böjtölést is javasolják, mert méregtelenít..."

Akik böjtölnek, maximum 1-2 napos ún. "léböjt kúrákat" tartanak, amely során folyadékot, rostokban és vitaminokban gazdag gyümölcsleveket fogyasztanak, és nem hashajtózzák mellette magukat...

A komplett éhezés nem böjt, hanem út az öngyilkosság felé... Ha nem iszol, a szervezeted folyadékot veszít ha ezt még hashajtóval is kombinálod, kiszáradsz, felborul az ionháztartásod, és bele is halhatsz. És jó ha tudod azt is, hogy ha éhezteted magad, vagyis semmit nem eszel napokon keresztül, a szervezeted "átkapcsol" tartalékoló üzemmódba, lelassul az anyagcsere, és később, mihelyt visszaállsz a régi étkezési szokásaidra, minden egyes elfogyasztott falatot duplán igyekszik elraktározni a szervezet, hogy felkészüljön a jövőbeni esetleges újabb "koplalásra"...

Úgyhogy semmiképpen nem ez a legjobb módja a fogyókúrának...Ha pedig azon morfondírozol, hogy hashajtót is akarsz használni, nem ártana szakemberhez fordulnod, mert ez már komoly gondokat jelez, és egyenes úton vezethet anorexiához vagy bulimiához...

25/L

2011. febr. 15. 00:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha 50 kg vagy, és legalább másfél méter, akkor minek kérdezgetsz ilyen hülyeséget? Persze tudom, kotorásztál a barátnőd hányatói között, meg a számítógépét is piszkáltad, és rájöttél, neked itten segíteni kell. Ha akarja, ha nem .

Vagy pedig részt kívánsz venni az össznői baromságban, és pont, amikor a szervezetednek a legnagyobb szüksége van a táplálékra, akkor vonod meg tőle. Ahelyett, hogy kimozdulnál otthonról.

2011. febr. 15. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!