Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány kgot lehet fogyni 0 kcal...

Hány kgot lehet fogyni 0 kcal táplálék bevitelével hashajtózás mellett? S mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ezt most komolyan gondolod? Az elsőnek van igaza, kb. 3-4 nap alatt kiszáradsz és kampec. Így csak öngyilkos lehetsz és nem fogysz le! A testednek vízre van szüksége és ásványi sókra + kalóriára hogy a hőmérsékletedet fent tudd tartani és a szerveid működjenek. Ronda módja az öngyilkolásnak, a szíved hamar felmondja a szolgálatot, vagy más fontos szerved és egy életre nem hevered ki ha esetleg túl is éled! Remélhetőleg csak "úgy" kérdezted és nem ezt tervezed csinálni magaddal! Vannak nagyon jó diéták, mozgás és elszántság kell a fogyáshoz, nem 0 kalória és hashajtás! Meg lehet csinálni! Ja, és időt is adj magadnak, nem 2 nap, hanem inkább 6 hónap! :)

Sok szerencsét!

2011. febr. 8. 22:04
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Én csak aztat nem értem, hogy miért kell megvárni, amíg az ember kövér malaccá válik, és csak aztán kap a fejéhez, hogy most derögtön le kell fogyjak, mert a sakál sem eszi meg húsomat, olyan ronda vagyok. Addig nem volt otthol tükör?
2011. febr. 9. 19:05
 13/27 A kérdező kommentje:
50 kg kövér malac?
2011. febr. 9. 22:27
 14/27 anonim ***** válasza:

50 kg miért akar valaki koplalni. Ne légy hülye.

1: nem vagy kövér

2:Sport+egészséges kaja.

2011. febr. 9. 22:31
 15/27 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező = barom
2011. febr. 12. 08:40
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel semmit, akkor mi a ráknak hashajtó?

Amúgy már százan megírták, hogy több kárt okoz, mint hasznot, az 50 kg pedig csak akkor túlsúly, ha hosszabb vagy keresztbe, mint hosszába.

2011. febr. 13. 19:06
 17/27 anonim válasza:

Számold ki a testtömeg indexedet, és egyből rájössz, hogy az 50 kg minden csak nem "malac-méret".

Lásd: [link]

vagy

[link]

A kérdésed és a többi hozzászólásod alapján feltételezem, hogy anorexiás vagy.

Ha nem akarod magad egy életre tönkre tenni, fordulj szakemberekhez. Kezdheted a háziorvosnál, de lehet, hogy inkább menj egyenesen egy pszichiáterhez (mert minden az agyban dől el). És a kérdéseid önértékelési zavart jeleznek.

2011. febr. 13. 19:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Dehogy anorexiás, csak kamugép. Direkt ilyn válaszokra számít. Egyesek ugyanis arra élveznek el, ha esetleg valaki komolyan veszi őket, és elkezd jótanácsokat osztogatni. Ennyiből áll a szórakozásuk. Holnap meg ugye suli, ahol csak tetvet kap, tudást nem...
2011. febr. 13. 21:14
 19/27 anonim ***** válasza:

Ja, és már csak azért sem lehet anorexiás, mert felháborodva visszakérdezett, hogy: 50 kilósan ő malac?! Ha tisztában van azzal, hogy nem az, akkor nem beteg, csak hülye max, vagy az sem, mert esze ágában sincs fogyni, kamuból írta ki a kérdést.

Hacsak nem egy százhúsz kilós vágósúlyú sertés, az anonimitásba burkolózva.

Beteg vagyok már az ilyen kérdésektől, ki kellene szűrni őket valahogy.

2011. febr. 13. 21:19
 20/27 anonim ***** válasza:
szerintem pár nap múlva sokkot kapnál, vagy kómába esnél.
2011. febr. 14. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!