Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez tejérzékenység lenne? (lent)

Ez tejérzékenység lenne? (lent)

Figyelt kérdés
Ma csináltam pudingot, amihez ugye tej kell. Majdnem az egészet én zabáltam fel, olyan 3 órája és kb fél órája görcsöl a hasam de kegyetlenül... Egyszer már volt ilyen, akkor napokig rosszul voltam, de remélem hogy nem a tejtől van, de most is rosszul vagyok. :/ De pl a vajtól, sajttól, vagy a tejes csokiktól nem fáj a hasam. Szerintetek?
2011. febr. 3. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem keress fel egy orvost. Vizsgáljanak ki, mert elképzelhető.

2011. febr. 3. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak rosszul esett. Egy zacskó pudingot 4 személyre "terveznek". Hidegen etted v melegen?
2011. febr. 3. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Még forrón szinte, de mindig így szoktam és eddig semmi bajom nem volt. :\ Ahogy nézem ezt az oldalt azt írják hogy kiskorban kialakul már az ilyesmi... Én meg már a 18.at taposom...
2011. febr. 3. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

A tejcukor allergiám nekem huszonves koromban jött ki például.

Viszont sztem csak simán a sok édességtől fáj a hasad,főleg ,hogy még forró is volt...:) Dőlj le kicsit,igyál vizet. Szeirntem egy kiadós fosás és elmúlik:D

2011. febr. 3. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
forrón bezabálsz egy csomó pudingot és csodálkozol!:D Egyébként vigyázz, mert ettől gyomorrákot is lehet kapni, meg hasonló szép dolgokat... Az nem árt ha kivizsgáltatod magad, de azért az is elég ha maradsz a kicsit kihűlt egy adagnál :P
2011. febr. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!