Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen helyre lehet menni...

Milyen helyre lehet menni Mcdonalds meg hasonlók helyett?

Figyelt kérdés
Mindig ha a barátaimmal be akkrunk ülni valahova, a Mcdonaldsban kötünk ki. De amióta a belgyógyászaton voltam gyakorlaton beláttam, hogy ez így nem mehet tovább. Vigyáznunk kell magunkra, és úgy gondolom, h ez a táplálkozással kezdődik. Már chipszet nem esznek a jelenlétemben, mert nem mernek. Csak az a baj Mcdonalds-cal, hogy nekem sincs más ötletem, hiszen minden más drágább. És főzni meg ilyenkor vagy nincs időnk, vagy beszélgetni szeretnénk inkább. Úgyhogy tud valaki ajánlani valami jó helyet Budapest és kötnyékén? Ami egészségesebb, de nem sokkal drágább? Köszönöm előre is.
2011. febr. 3. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szentemdre Cornel11
2011. febr. 3. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
És pontosan mit láttál a belgyógyászaton,ami erre ösztökélt?
2011. febr. 4. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,és őszintén érdekel a dolog!Csak egy pár szóban írd le,kérlek!
2011. febr. 4. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:

hát üljél be de ne egyél krumplit meg hamburgert hanem egyél mondjuk salátát, vagy ha ők esznek te egyél szendvicset amit te magad készítettél

üljetek be egy kifőzdébe ott vannak levesek is, meg főzelék saláta stb

ha beszélgetni akartok menjetek át egymáshoz vagy üljetek be egy plázába teára, vagy vmilyen gyümölcsturmixra (pl árkádba van)

2011. febr. 4. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
hát, igazából csak annyit, h betegek voltak. És ez elég nyomasztó volt, mert nagyon kivoltak szolgáltatva az ápolókra. Nekem már attól a gondolattól is kirázott a hideg az első nap után, h mi lesz, ha nekem is egy katéter fog kelleni, meg h nem tudok magamtól kimenni a mosdóba és pelenkázni kell, mint egy csecsemőt. És kiderült, h zömmel olyan betegek kerültek oda, kik dohányoztak, alkoholizáltak, v egyszerűen nem vigyáztak magukra. Szóval úgy döntöttem, h ezt megpróbálom megelőzni, és a környezetemre is hatni, h ne keljen ezt átélniük, mert nagyon nyomasztó. Olyan volt az az osztály, mint egy fél elfekvő. Kb. ennyi volt.
2011. febr. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!