A McDonalds's-os kaja nagyon egészségtelen?
Figyelt kérdés
Lehet valami bajom, ha heti 2-szer eszek a mekiben? pl. 2 bigmacet meg 2 sajtburgert meg egy nagykrumplit2011. máj. 3. 20:39
1/7 anonim válasza:
Alapvetően tele vannak transzzsírsavakkal (google), ami nagy mennyiségben borzasztó veszélyes. De ha néha eszel ott, az nem gáz. De a heti 2x helyett inkább a kéthetente egyszer-t ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Szerintem annyi sza.t és mocskot eszünk meg amről nem is tudunk hogy a meki az semmi.Egyél szerintem,én is megenném ha lenne a közelben meki.A sok chipsz ,csoki kola sem jobb de a sok elösütött mirelit sem,szóval jó étvágyat.
3/7 anonim válasza:
szerintem egyél nyugodtan. egyszer élünk.
4/7 anonim válasza:
igen sajnos nagyon egészségtelen!heti egy két alkalom pedig nagyon sok...inkább évente egyszer ha ennél ott az még elmenne,de legjobb,ha sose eszel ott.én inkább éhen maradnék.a "hús" undorító minden szar van benne,úgyse jönnek rá az emberek,plusz csupa zsír,a sültkrumpli pedig 100szor használt elfeketedett olajban sül ki és a lehető legzsírosabb.a hamburgerkenyér pedig puha,fehér azaz magas a glikémiás indexe,gyors,hirtelen vércukorszint növekedést okoz,majd hirtelen leesést(ami további éhségérzethez vezet hiába ettél pár órája)(de minden puha kenyérre igaz ez.ja és nézd meg a supersize me filmet,ha még nem láttad,abban egy hónapig kajált egy pasi mekis kaját,és orvosok is kivizsgálták hogy milyen egészségromboló a hatása...szóval én előbb ennék egy kiló almát ebédre vagy zabot és répát mint a lovak,mert az legalább egészséges,és nem teszek kárt magamban...:)
5/7 anonim válasza:
"A ******-os kaja nagyon egészségtelen?"... Az! De erről egy dokumentumfilm is készült. "Lehet valami bajom, "...Igen lehet,de nem érdemes megvárni, mire az első tünetek jelentkeznek. Alapból minden nap 3 zöld alma, - van hazai is - bőséges folyadékbevitel. Aztán bárhol lehet találni valamilyen teljes őrlésű gabonaféléből készült pékárut, mellé egy avocado...Össze lehet állítani egy privát menüt. Olcsóbb is, jobb is, legfeljebb nem egyensapkában szolgálnak ki unott arcú részmunkaidősök...
6/7 anonim válasza:
A kulcs itt is a mértékletesség.
Az a dokumentumfilm amiben a fickó pár hét leforgása alatt kilókat hízott, meg mindenféle baja lett, abba lehet látni hogy éjjel-nappal MCD kaját evett, sokszor olyan mennyiségben, hogy már hányt tőle. Ha elmész hetente-kéthetente egyszer és mellette rendes életvitelt folytatsz, kétlem, hogy bármi bajod lenne.
7/7 anonim válasza:
én a mcdonalds-tól legtöbbször hányok nem tom lehet hogy van benne valami amit a szervezetem nem bír. + tudod miből van ott a hús? tehén, csirke összedarálva minden: a csirke lábátol kezdve a csőréig mindent beledarálnak. én inkább akkor a kfc-t ajánlom az nem ojan egészségtelen.láttál már egy átlagos amerikait? azok nagyon dagattak (legtöbbjük) mer ott csak mcdonalds van. a kfc-ben látod hogy mit eszel mert ott egyben van a pl. csirkeszárny de a mcdonalds-ban azt látod hogy ilyen szardarabkák vannak benne.sztem a kfc egészségesebb, nem azt mondom hogy a kfc egészséges de a mcdonaldsnál mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!