Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minden étel és ital, amit a...

Minden étel és ital, amit a McDonalds-ban árulnak, egészségtelen módon van elkészítve?

Figyelt kérdés
2008. júl. 25. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Tele van zsírral, szénhidráttal, tartósítószerrel.
2008. júl. 25. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Bizony. Én dolgoztam McDonalds-ban, ne akard tudni, miből vannak ott a kaják. Azóta nem vagyok hajlandó gyorsétteremben enni... :P
2008. júl. 25. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ahogy vesszük.

manapság sikkes a gyorsértelmeket köpködni.

Van is benne némi igazság, de ők pl. minden kajájukra megadják, hogy miből mit tartalmaz és nem csak a szokásos kalória, zsír, szénhidrár, fehérje mutatókat, hanem kölönféle egyébb anyagokat is ami a mindenféle alergiásoknak fontos.

Ez egy rohadt multi, ami azt a célt tűzte ki magának, hogy a termékei a világ minden táján pontosan ugyanolyanok legyenek. Ezért aztán nagyon komolyan ellenőrzik az összes beszállítójukat rendszeresen, mert egy apró összetételváltozást sem engednek meg. (más lenne az íze)

Namost ehez képest egy bármilyen (legyen az akár reform) étterem a jó ég tudja, hogy honnan szedi az alapanyagait, ki tudja éppen mit rak a kajába és hasonlók.

Nem mondom, hogy egészséges, mert nem az, de abban biztos lehetsz, hogy azt kapod, amit igérnek.

2008. júl. 25. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
én itt dolgozom majdnem 2 éve. Igen, vannak olyan ételek, amik egészségtelenek, de ennyi erővel ne egyél sült kolbászt se,mert az is koleszterindús...A saláták pl kifejezetten egészségesek...Mivel ott dolgozom, van személyzetis kajánk, tehát majdnem minden nap eszem mekiset(Big Macet,sajtburgert, Mc Chickent,tehát nem salátákat), és semmi bajom sincs, kiváló a vérképem és az egészségi állapotom is(pont 2 hete voltam teljes kivizsgáláson). Szerintem az a lényeg, hogy egyél kedvedre, amit megkívánsz, csak mértékkel, és a mozgást se hagyd ki, így elég jó esélyed van arra, hogy egészséges legyél:)
2008. júl. 25. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

A nyers salátájuk egészséges. A többi nem.

Az igaz, hogy mindig egyforma.

2008. júl. 25. 18:09
 6/10 anonim válasza:
11%
NAGY ÍVBEN KERÜLD ELL,AMI OTT VAN AZ NEM EMBERBE DE MÉG ÁLATBA SEM VALÓ!!!
2008. júl. 29. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Én salátát szoktam enni csak nagyritkan:D

ha ritkan eszel, havi egyszer, nem fog megartani, szerintem napi szinten nincs rendben.

2008. aug. 1. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát főleg azok, melyekhez olaj, zsír kell.
2011. nov. 3. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát persze.Tele van sok szarral.Azt olvastam,hogy egy állat sem eszi meg a McDonaldsos hambit csak mi az emberek.Azt olvastam,hogy a McDonaldsos kajáktól betegségeket is lehet kapni(Pl:cukorbetegség,szívbetegség.)Ne egyél belőle lehetőleg SOHA!!!Apám is utálja őszerinte semmi íze sincs.
2014. jan. 28. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!