Minden étel és ital, amit a McDonalds-ban árulnak, egészségtelen módon van elkészítve?
ahogy vesszük.
manapság sikkes a gyorsértelmeket köpködni.
Van is benne némi igazság, de ők pl. minden kajájukra megadják, hogy miből mit tartalmaz és nem csak a szokásos kalória, zsír, szénhidrár, fehérje mutatókat, hanem kölönféle egyébb anyagokat is ami a mindenféle alergiásoknak fontos.
Ez egy rohadt multi, ami azt a célt tűzte ki magának, hogy a termékei a világ minden táján pontosan ugyanolyanok legyenek. Ezért aztán nagyon komolyan ellenőrzik az összes beszállítójukat rendszeresen, mert egy apró összetételváltozást sem engednek meg. (más lenne az íze)
Namost ehez képest egy bármilyen (legyen az akár reform) étterem a jó ég tudja, hogy honnan szedi az alapanyagait, ki tudja éppen mit rak a kajába és hasonlók.
Nem mondom, hogy egészséges, mert nem az, de abban biztos lehetsz, hogy azt kapod, amit igérnek.
A nyers salátájuk egészséges. A többi nem.
Az igaz, hogy mindig egyforma.
Én salátát szoktam enni csak nagyritkan:D
ha ritkan eszel, havi egyszer, nem fog megartani, szerintem napi szinten nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!