Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan ehetnék rendszeresen?

Hogyan ehetnék rendszeresen?

Figyelt kérdés
Szeretnék valahogy normálisabban enni, mert eddig akkor ettem, amikor időm volt rá, és nagyon az sem érdekelt, hogy mit eszek. Viszont suliból van, hogy fél 2-kor otthon vagyok, de van olyan is, hogy csak fél 5-kor. Iskolába viszek szendvicset, de van, hogy nem eszem meg, egyszerűen nem vagyok éhes délelőttönként. Hogyan lehetne ezen változtatni? Már arra is gondoltam, hogy reggel eszek főtt kaját, mert őseink is így csinálták, de ők azt ugye le is dolgozták a földeken. Szóval ezt kilőttem, de akkor mégis hogyan időzítsek?
2011. jan. 22. 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj ki valamilyen étvágynövelő teát (ilyen pl. a kamilla, de úgy emlékszem a csillagánizs is). Amúgy a legegyszerűbb megoldás, ha kijelölsz egy időpontot, amikor mindig eszel, akkor is, ha épp nem vagy éhes. Én a reggelivel voltam így régebben. Eleinte délig nem ettem semmit, mert reggel nem voltam éhes, a munkahelyen pedig nem volt rá időm. Aztán elkezdtem reggelizni. Eleinte baromira nem esett jól, de később megszoktam és most már mindig éhes vagyok reggelente. :) Amúgy tudom ajánlani a személyre szabott multivitaminokat is, ami az étkezési szokásaidnak megfelelően tartalmazza a szükséges tápanyagokat! [link]
2011. jan. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!