NAPI hány KÁVÉT iszol?
Figyelt kérdés
És milyet? Espresso? 3 in 1? Tejjel, cukorral, habbal? Vagy hogyan szereted?2011. jan. 19. 16:23
11/22 anonim válasza:
1x 1 nap, általában Jakobsot.Ha pedig kávézóba megyek cappuchinót vagy latte macchiatót(emellé sajttorta is dukál :D)
13/22 anonim válasza:
Napi 1-et reggel, ébredés után. 1/3 kávé, 2/3 tej, és egy kis méz (igen, méz!). Nagyon finom így! Ehhez pár szem keksz, ez a reggeli is egyben.
14/22 anonim válasza:
Csak nagyon ritka és kivételes esetben iszok kávét, amikor reggel annyira "zombin" ébredek, hogy képtelen vagyok magamhoz térni...Csak egy a gond, hogy éhgyomorra meghajt, úgyhogy azt is meggondolom háromszor is...:D Egyébként nem kávézok.
15/22 anonim válasza:
napi egyet-kettőt.és inkább a hagyományosan főzöttet,mintsem az instantot
16/22 A kérdező kommentje:
Sokan nem is gondolják, hogy mi mindenre jó a kávé [link]
2011. jan. 20. 21:24
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de továbbra is várok még hozzászólásokat.
2011. jan. 20. 21:25
18/22 anonim válasza:
én reggel iszok egy bögre (kb 1 dl)kávét 2 cukorral, néha délután is de azt nem mindig. az nagyon sok? 17 éves vagyok és nem bírom ki hogy ne igyak, mondhatni függő vagyok. capuccinot is iszok néha, de azt nem sokszor heti egyszer maximum. az nagyon hízlal??
19/22 anonim válasza:
kb. 4X fél adagot nagyon pici cukorral, néha tejjel vagy feketén:)
20/22 anonim válasza:
Én nem kávézok. De a férjem napi 2-3-t. 3in1 nescafé-t iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!