Mennyi és milyen kávét iszol egy nap?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi!2011. febr. 9. 09:16
1/9 anonim válasza:
Tschibo reggelente 34/N
-"- napi min.5x 37/F
2/9 anonim válasza:
Reggel egyett, munka elött (délután dolgozom), és szünetben szóval munkanapokon 3-at. Ha nem dolozom akkor 1-2 körül. És sok cukoral iszom, tejjel. 30 éves f. vagyok
3/9 anonim válasza:
1 reggel és 1 késő délután. Nagyon ritkán többet. Sárga tchibo-t szoktam általában. 35/N
4/9 Cory Rose válasza:
Reggel egyet, dél körül egyet, meg utána napközben, estefelé még 1-2t. Nescafé-t iszom, 2-3 cukorral és tejjel. Egy bögrébe két nagy kanál kávét teszek. 19n
5/9 Bocipók válasza:
2-3 alkalommal egy nap. Davidoff-ot, az nagyon fincsi.
29/N
6/9 anonim válasza:
Napi egy csésze Omnia Douwe Egberts-t reggelente. Kb. 10 éve, de egy bőven elég.
24/N
7/9 anonim válasza:
Arab szemeskávéból frissen!
:)
Kevés sűrített-tejjel és igazi (nem flakonos) tejszínhabbal!
Hetente 3-4X
9/9 anonim válasza:
Reggelente kifőzök egy ÓRIÁSI adag, jó erős Omniát, rakok bele két bogyó édesítőszert, és felhígítom tejjel, hogy langyos legyen. Ezt lehúzom. Nem szoktam ennél többet inni egy nap, de most hogy megláttam ezt a kérdést, főztem magamnak még egy ugyanilyet. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!