Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Este 6 után nem eszek? Hatásos?

Este 6 után nem eszek? Hatásos?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni pár kiót, amit karácsony idején magamra szedtem. A stressz miatt is sokat eszem néha. Az a fajta fogyókúra hatásos, ha 6 óra után már nem eszek semmit? Előtte vacsi és ennyi...Tapasztalatok?
2011. jan. 18. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:

ha éjfél fele mész aludni, akkor 6 órai utolsó étkezés nem olyan jó. Akkor ehetnél akár 8-kor is.

Ha csak pár kilóról van szó, állj neki sportolni rendes étkezés mellett. Nem kell itt koplalni.

2011. jan. 18. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt mondják h lefekvés elött 4 orával egyél utoljára.Amúgy szerintem jo a 6 elötti utolso étkezés,ha nagyon megéheznél tána,mert még fentvagy akor mindenképp igyál meg egy jo nagy poház vizet,juicet,teát.Legtöbbször elég is.A gyümölcsöt sokat ellenzik este,de szerintem az is jobb mintha megennél egy tábla szalonnát:)Amúgy meg annyi elég ha kicsivel kevesebbet eszel mint eddig,de a lényeg a mozgás,ha már többet sportolsz mint eddig már sokkal többet tettél az ügyért.Sok sikert!
2011. jan. 18. 19:59
 3/7 anonim válasza:
nekem 3 hónap alatt 10kg-t jelentett!szerintem beválik
2011. jan. 19. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezt csinálom szilveszter óta...újévi fogadalom:), de egy gramm sem mozdult, pedig olyan kínlódás:( mert éjfélig minimum fent vagyok, mint a példa is mutatja...én is szeretnék igenis működik válaszokat olvasni, mert kezdek kételkedni benne:(pedig lenne honnan lemenjen, mert 100 kg vagyok...de semmi, valaki homályosítson fel:(

2011. jan. 20. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha előtte jóllaksz, akkor utána nem leszel éhes, akár éjfélig sem éhezel meg. Tapasztalat.
2011. jan. 20. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó a 6 utáni nem evés.DE ki kell egésziteni mozgással,ha mozogsz is akkor biztos h hatásos lesz.
2011. jan. 20. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!