Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » AVELOX 400mg antibiotikumot...

AVELOX 400mg antibiotikumot eszek. Valaki evett már ilyet? Hatásos? Mellékhatások milyenek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Remélem orvos írta fel és nem a szomszéd néni adta mert neki ez jó volt!

Meg biztos hogy hatásos lesz, kivéve a vírusos fertőzésed van!

2011. jan. 19. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden antibiotikum kúra után kikészül az emésztésem (nyilván azért, mert annyira erős a gyógyszer, hogy kinyírja a bélflórát). Ilyenkor pre- és probiotikus joghurtot szoktam inni. Vettem joghurtkészítőgépet + Fitline joghurtport és ezt eszegetem.
2011. jan. 19. 12:48
 3/4 anonim válasza:
Én tavaly tüdőgyulladásra kaptam ilyet, már kb. a halálomon voltam, de másnap reggelre sokkal jobban lettem tőle. Viszont rá egy olyan hónapra hüvelyi fertőzésem lett, állítólag antibiotikum is okozhatja, azóta folyamatosan előjön. De akkor is megérte. Jobbulást!
2011. jan. 23. 09:09
 4/4 anonim válasza:
Ja és mellé mindenképp szedj Normaflore-t, vagy valamilyen probiotikumot!
2011. jan. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!