Van itt reflux beteg?

Szia! 99%-ban nekem most van ilyen bajom. Nekem még kell mennem laborba meg tükrözésre. Nekem nagyon rossz...álltalában evés után annyira szúr a gyomorszájam hogy alig tudok mozdunlni. De előfordult már hogy máskor is pl csak úgy séta közben, tv nézés közben stb. A saval rengeteg valószínű ez hozta ki mert nem tudok valami nygugodt életet élni, sok stressz idegeskedés stb. Ha eszek vagy közbe vagy utána émelygek (ezt valószínű egy bizonyos baci okozza úgy mint a hasmenést is). Úgy hogy nekem jól sikerült mindent összegyűjtenem és egyszerre szenvednem :(
L/20
ui: Te úgy gondolod hogy ilyen betegséged van? Ha igen szerintem ne itt kérdezz és próbáld kikerülni, hanem menj el dokihoz, majd ő megmondja mit kell csinálnod.

én 15 éves vagyok és lehet hogy az van még enm voltunk orvosnál(ma megyünk)
egyfolytában ég a gyomrom és teganp meg hányingerem is volt,büfögnöm kell egyfolytába,és akkor elvileg a nehéz levegő vételt is megmagyarázná :S

Nekem biztosan van, most diagnosztizálták gyomortükrözéssel. Éppen a netet bújom további információkért. Találtam egy egész jó gyűjteményt a témáról: [link]
Megnyugtatóak az itteni hozzászólások amelyek szerint ki lehet gyógyulni belőle. Engem sokkal furcsább tünetek vezettek a vizsgálatig: fekélyes sebek keletkeztek a nyelvemen, állandóan égett, legvégül a torkom is kisebesedett. Remélem ez is rendbe jön ha sikerül a refluxot kiiktatni. B-C súlyosságú a betegségem, ezt azt jelenti, hogy kisebb fekélyek vannak a nyelőcsövemben is.
Egyelőre várom a helicobacter tenyésztés eredményét...
Van valaki akinek ez pozitív volt? Mennyire eredményes a kezelése? Ki lehet pusztítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!