Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon félek, kedden kell...

Nagyon félek, kedden kell mennem pszichiáterhez az evészavarom miatt, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Pszichológushoz járok 1,5 éve,és vele nagyon közeli, és nagyon erős bizalmi kapcsolatban vagyunk, csak épp azt mondják, hogy nekem a bajom már olyan mértékű, hogy erősebb segítség KELL. Persze hozzá is járok majd, de ő is nagyon kérlelt rá, és bíztatott, hogy menjek el pszichiáterhez, mert az az ő dolgát is megkönnyítené, csakis miatta teszem meg. Persze a gyomrom felfordul,mert: 1. A szüleim erőltetik rám, hogy menjek el, 2. NEM akarok most javulni, annyira remény veszett vagyok,és erőtlen hozzá tehát fölösleges pénzkidobás lesz.

3. NEM fogom neki kiönteni a szívem az 100%

Kiráz a hideg tőle, el vagyok keseredve...:'(

Ugye ha nem akarok nem muszáj mindent elmondani neki?:(

Kérlek ne nézzetek le ezért, csak tehetetlen vagyok, és elkeseredett...

2011. jan. 7. 02:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na, végül ma mentem, mert szüleim elrángattak a vadaskertbe, hogy ne idegeskedjek már... Egy nagyon kedves, 35-40 év körüli nő volt, nem írt fel hál' Isten semmi gyógyszert, csak beszélgetni próbált velem, és nyugtatgatott, oldotta a feszültséget, azt mondta, hogy megígéri, hogy semmi olyat nem erőltet ami nekem kellemetlen.-mintha csak a pszichológusommal dumálgattunk volna, azzal a különbséggel, hogy az azért látszik rajta, hogy kötélből vannak az idegei, és durvább esetekkel is tud mit kezdeni. Csak az a gáz, hogy mikor majd szerdán megint mennem kell ugyanoda, már nem ő lesz, és azt se tudom igazából, hogy megválaszthatom e ki lesz a maradandó akihez majd fgok járni...:(
2011. jan. 10. 01:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Na látod! Kedvesek és vérprofik. Nincs miért izgulnod. Sose jártam ott, úgyhogy én sem tudom, hogy lehet-e választani, hogy kihez mész, de szerintem bíztató, hogy elsőre is ilyen jó dokit fogtál ki. Minden rendben lesz.
2011. jan. 10. 02:25
 13/14 A kérdező kommentje:
Azóta már eltelt néhány év, és én örömmel jelentem: Meggyógyultam!!!
2014. dec. 30. 00:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes ezt számomra visszaolvasni, ennyi év elteltével. Most már végleg gyógyult vagyok, azt hiszem, és jót mosolygok ezeken amiket írtam, habár nem volt épp kellemes időszak, kellő tapasztalat volt, és hozzájárult a mostani személyiségem formálásához.
2017. febr. 4. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!