Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha tejet reggeliztem, utánna...

Ha tejet reggeliztem, utánna ehetek narancsot?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, h nem e fog menni a hasam vagy valami hasonló?
2011. jan. 6. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki tejre gyümölcsöt eszik, számíthat rá, hogy menni fog a hasa.
2011. jan. 6. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Első, ez nem igaz, ezzel csak az óvónénik ijesztgetik a gyerekeket. Akkor mindenki fosna, ha turmixot iszik. Vannak emberek, akik kevésbé bírják a mixelést, és vannak gyümölcsök, amiket jobb nem kombinálni tejjel, mint a szilva vagy a naspolya. De a narancs pont nem ez a kategória. Egyes gyümölcslevesek is tejből és narancsléből vannak.
2011. jan. 6. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy laktózérzékeny, akkor nagy gond nem lehet. Én minden reggel gyümölcsturmixszal kezdek. Próbáld ki "biztonságos" helyen :)
2011. jan. 6. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a müzlibe szoktam különböző friss gyümölcsöket tenni, bármit ami van itthon, és még soha nem volt hasmenésem tőle. Szerintem ez egyénfüggő, van akinek lesz, van akinek meg nem.
2011. jan. 6. 17:17
 5/5 anonim válasza:
Háát szerintem változó, én mondjuk nem fosnék tőle, én bírom, de jó kérdés, hogy a te gyomrod bírja-e.
2011. jan. 6. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!