Hogyan tudnák hízni?
Gyúrást ne hagyd abba. NEM kell minden nap (ha ugyanarra az izomcsoportra túl gyakran edzel, az többet árt, mint használ)! Heti 2 bőven elég. Gyúrás után nyomjál be tömegnövelőt. Bőven bevacsorázol, utána is mehet a tömegnövelő. Egyél sok szénhidrátot (tévhit, hogy a zsírtól hízni fogsz), attól fogsz hízni. Kajálások számát emeld meg. Menni fog az!
Én is olyan voltam mint te, ezzel a módszerrel sikerült 20 kilót híznom.
A fehérjék ára relatív, hogy kinek sok, kinek kevés. Ha hízni akarsz, a fehérje mellé a tömegnövelőt ajánlom. Legfontosabb szedési időpontok: edzés után, este lefekvés előtt (ha refluxos vagy, akkor viszont este nem javasolt). A napi több is mehet (én volt, hogy napi 3-at szedtem belőlük), legrosszabb esetben pattanásos leszel tőlük, de ez nem mindenkinél jelentkezik.
Ha sikerült felhíznod szerintem abbahagyhatod a fehérje/tömegnövelő rendszeres szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!