Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, ha 3 hete hasmenés...

Rekusska kérdése:

Mit tegyek, ha 3 hete hasmenésem van, ha valami nehezebb kaját eszek? Rettentöen fáj a hasam, és hasmenés, hányás. Több info lent!

Figyelt kérdés

AZ egész kb. 3 hete kezdödött, halsalátát ettem, na nem kívánom senkinek, amit én akkor átéltem...Teljesen az összeesés határán voltam a WC-n, annyira hasmenésem volt...aztán rendbejöttem, és ha valami nehezet eszek, máris ez van...de most már kis adagtól is :(

Lehet, hogy az epémmel van baj? de nem oldalon fáj, hanem középen...Juuuj, kórházban dolgozom, már szóltam is az egyik orvosnak, h elmennék kivizsgálásra, de annyira félek :(

Valami ötlet?

2011. jan. 4. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont az orvost akartam javasolni, de ezek szerint már magadtól is eszedbe jutott. Ha szerencséd van, megúszod valami gyomorrendbehozó probiotikummal, bár őszintén szólva súlyosabbnak tűnik.
2011. jan. 4. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáltál már Normaflort, ami helyre állítja a bélflórát. Lehet romlott volt a halsaláta, és valami baci okozhatta a problémádat.
2011. jan. 4. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A Normaflore... nos... a nem használ, nem is árt kategória kb. Vannak jobbak, és azok nem ennyibe kerülnek.

Ja, a jó hír: az epédnek szerintem nincs baja, inkább a beleidnek, vagy még tart a fertőzés vagy gyulladás van.

2011. jan. 4. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy allergiád van
2011. jan. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!