Baromfi allergia? A neten csak a kutyafórumokon találtam róla bármit is, pedig biztos hogy nekem hasonló gondom van.
Már 1 éve tele vagyok gyógyíthatatlan ekcémával, pontosan azóta, hogy elkezdtem baromfit enni (a páromhoz költöztem, anyám sosem főzött szárnyast). 2hete a mekiben ettem egy falat csirkeszárnyat, és kivörösödtem mint a rák... ott a neonfényben elég feltűnő volt a változás. Azóta nem eszem semmit amit kétlábú, és eltűnt az összes ekcémám!!!
De ha valóban létezik csirkeallergia, hogy-hogy sehol nincs szó róla?
Eddig eszembe sem jutott angolul keresni, de köszi, most már biztos vagyok benne hogy ez a baj!
"Many people with poultry allergies suffer symptoms which are not easily correlated to the allergy, such as asthma, ear and bladder infections, eczema, skin rash, fatigue, acne, insomnia, joint pain, hives, depression and migraines."
Szóval a csirkétől volt a migrénem, a gyakori rosszullétem, az ekcémám és a pattanások...
Haláli -.- De most legalább jól érzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!