Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet az, hogy a rostos...

Mitől lehet az, hogy a rostos táplálékokat nem tudom megemészteni?

Figyelt kérdés
Szinte egészben távoznak a szervezetemből. Talán hasnyálmirigy probléma lehet vagy gyomorbaj.Pedig azt mondják, hogy a renyhe bélműködés egyik gyógymódja a rendszeres rost fogyasztás.
2010. dec. 28. 08:18
 1/7 anonim ***** válasza:
ha sok rostot eszel, igyál 2szer annyi vizet mint egyébként. a rostnak kell a víz, mert különben székrekedés lesz belőle
2010. dec. 28. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de a rostoknak pont az a szerepe, hogy mivel nem emészthetőek, ezáltal gyorsitják az emésztés folyamatát, és tisztitják a bélfalat.
2010. dec. 28. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de visszakérdezek.Nálad mi a rostos.Egészbe jön ki pl a zöldség,répa,gyümölcs ill.darabokban ?Vagy a rostos hust nem tudja a gyomrod megemészteni? Épek a fogaid? Van fogad?
2010. dec. 28. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Például a savanyú káposzta, sárgarépa, gyümölcsök, paprika, paradicsom jön vissza egészben. Egyébként van fogam, de lehet, hogy nem teljesen rágom meg mindig az ételt alaposan, vagy tényleg nem működik jól a hasnyálmirigyem. Egyébként van refluxom és bélbetegségem is, ami vastagbél vastagodás és vastagbél polip. Viszont észrevettem az utóbbi időben, hogy az anyagcserém is nagyon lassú és székletürítés is nehézkes, pedig sok vizet is iszom. Nem tudom, mi lehet a gond.
2010. dec. 29. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyám ugyan ebben a bajban szenved.Tehát akkor sorrand 1. orvos.aztán Ő megmonja hogy hogyan tovább,mert nem kis bajban vagy.Higgy nekem.Nincs senkid, aki aggódna érted?
2010. dec. 29. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
én a gréfrutot nemtudom megemészteni azis baj akkor?
2010. dec. 29. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem idevaló kérdések,hiszen az egészség egy bizonyos fokon nem a portál dolga.Irány az orvos.
2010. dec. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!