Csípős, erős ételeket nehezebb vagy könnyebb megemészteni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 15:58
1/2 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy van, akit meghajt, úgy tudom, nehezebb.
2/2 anonim válasza:
Nehezebb megemészteni. Mert a nyelőcső és a gyomor falát ezek izgatják, a májat és az epét igénybe veszik a feldolgozásuk. Van, aki az erős, csípős ételektől be is görcsöl, éppen a fent említett okok miatt. Ha semmi bajod ezeknek az evésével, akkor nincs gond, eheted nyugodtan. Sok idős ember már nem nagyon bírja ezeket megenni. De egyébként jót tesznek a szervezetnek az erősek, csípősek, mert olyan anyagok vannak benne, ami fontosak, például a kapszaicin. Erről bővebben itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!