Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet bajom tőle hogy napi...

Lehet bajom tőle hogy napi 4-5000 kalóriányi ételt eszem?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 48 kg, nagyon nagyon sokat eszem, de egy dekát sem hízom :) lehet bajom tőle később? hajlamosabb leszek az elhízásra? nem sportolok semmit, csak egyszerűen szeretek enni, és élvezem hogy egy dekát sem hízom és tökéletes alakom van, lapos hasam, hosszú, vékony combjaim vannak... alapvetően eglszséges ételeket eszem, csak egyszerűen SOKAT. (tegnap például ezt ettem: reggel: két szelet sonkás ,satjos ,salátás szendvics, joghurt, tea, tízóraira: egy banán, magos perec. ebédre leves, és spagetti, desszertnek tiramisu, és egy túrórudi. Uzsonnára egy 2 nutellás palacsinta, baracklé, vacsora: 2 hot dog , paradicsommal, egy kókuszgolyó :/)
2010. dec. 23. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Hozzászoksz, aztán majd ha esetleg megváltozik az anyagcserét úgy fognak rád felugrálni a kilók mint a pinty

Különben én nem tartom a tegnapi menüdet iszonyatosan soknak :)

2010. dec. 23. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem sok. Jó nagy tál spagettit kellett megenned, hogy kijöjjön az 5000 kalória.
2010. dec. 23. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Namost:

-Ez ránézésre nem igazán volt mag a 5000kcal.

- Ki mondta, hogy ez egészséges? Mert azért azt nagyképűség állítani.

- 5000kcal-t helyből nem lehet megenni úgy, hogy az egészséges legyen, hiszen az fél kiló zsír, vagy 1 kiló cukor naponta...

2010. dec. 23. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:

:)))

hosszú combjaid 165 cm-rel nem nagyon lehetnek. Én is 165 cm vagyok és arányos.

5000 kalória hogy van meg? Ránézésre ez a kajamennyiség nem sok.

2010. dec. 23. 14:46
 5/5 anonim válasza:
én is így voltam vele az első 14 évben. hirtelen 8 kilót fel is szedtem pedig észre se vettem.
2011. jan. 10. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!