Terhesség vagy csak beképzelem?
32 é vagyok, már van két manóm...tehát tudom hogy mik a tünetei de már többször volt hasonló érzésem és akkor is azt hittem, aztán mégsem.
Most ismét 5-ik napja késik, tudom ez kevés.
De nekem nagyon pontos 28-30 napos a ciklusom!
Két napja reggelre eléggé megduzzad a mellem, ez azért feltűnő nekem, mert kismellű vagyok, nagyon.
A hasam minden étkezés után mint lufi, még kicsit fulladok is vicces ez is mert vékony testalkatú vagyok!
Második napja nagyon gyakran kell pipilnom.
Viszont bal oldalon lent eléggé szúrkál és érzékeny hasam egész nap.
Ma csináltam délután egy tesztet, a második csík halványabban de jól kivehető !
Fáradékony vagyok mostanában, mert dolgozom, de most mintha kb 2-3 hete totál aluszékony lennék....
Reménykedhetek abban hogy baba lesz??,
De mi van baloldalon miért szúr???? mintha egy kis labda lenne ott:) :(
válaszokat előre is köszönöm!
Ha a csík kivehető, akkor igen, harmadszorra is édesanya leszel!
Az a bal oldali kis labda, nem lehet puki?
Köszönöm a gyors és biztató válaszokat! A helyzet változatlan. Reggel megcsináltam a második tesztet, szintén két csík lett belőle:)! A cicijeim meg csak nődögélnek:)! A hasam most nem szúr, de ha hanyatt fekszem érzem hogy baloldalon van valami keményebb "kis pinponglabda" egészen lent. Jobb oldalon jóval puhább a hasam, nem érzékeny. Nagyon remélem ez nem a méhen kívüli terhesség jele!!!!
Viszont étkezés után eléggé felpuffadok, mint aki összevissza evett mindent... Gondolom ezzel csak azt tudom tenni hogy többször egyek keveset?!
Ha méhen kívüli akkor azt el is veszik????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!