Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Romlott kakaót ittam, lehet...

Romlott kakaót ittam, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Nagyjából fél órája megittam egy fél liter romlott kakaót mi bajom lehet mit tegyek,hogy ne legyen?
2009. jan. 21. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha vulgáris akarok lenni fosol egy jót és annyi. De még ez se biztos. Semmi bajod nem lesz, egyszer Anyum romlott kubut ivott, de még csak hányni se hányt.

Szóval nyugi! :)

2009. jan. 21. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,h a kubu egy gyülöcsökből,cukorból,tartósítószerekkel készített üdítő,ez meg tejtermék.
2009. jan. 21. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond vele, gondolj bele a savanyított tejből készül a túró is, abból pedig készülhet sajt, vagyis ha úgy vesszük romlott tejből.
2009. jan. 21. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, a hasmenés és egy gyomorrontás (csikar, fáj) a legvalószínűbb, ha egyáltalán lesz ilyen. az uht-kakaók meg híresen soká bírják (ha dobozost ittál), a munkahelyen 1 hete volt felbontva, és vki megitta. Nem hallottam h lett volna nagy rohanás, vagy ilyesmi :)
2009. jan. 21. 20:38
 5/5 anonim válasza:
Hogy lehet meginni fél lier romlott kakót???Mármint azért az ember észreveszi, ha romlott...
2010. jan. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!