Milyen laktózmentes tejszinek vannak? A Joya márka az?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:42
1/7 anonim válasza:
Szinte az összes készen kapható tejszínhab spray laktózmentes. Ha megnézed, rá is van írva, hogy növényi alapú, nem tejből van. Ugyanúgy keményített olajokból van, mint a margarin.
3/7 anonim válasza:
joya az szójakészítmények márkaneve, ergo laktózmentes ;)
4/7 A kérdező kommentje:
A hulala nem laktózmentes,olvasd el az összetételét,én is meglepődtem.Nincs szükségem tejszínhabra,ételbe akarom beletenni a tejszint,ezért kérdeztem "tejszint".
2010. nov. 23. 19:09
5/7 anonim válasza:
Brutál súlyos latózérzékeny vagyok.
Az orvosom ajánlotta a Hulalát, de csak a rózsaszín dobozos!abból a tejszín is jó! garantálom:) semmi bajom tőle. eskü. anya mindig azzal süt, meg csinál habot.
És egy jó hír a laktóz érzékenyeknek( szintén a gasztrón mondták), hogy nem tudni mi van a Danon Activiában de tej tuti nincs!!!!! nagyon félve próbáltam ki, mert engem ha egy kicist is eszek az egy hét wc trónra küld, azt fogyok meg minden, de tényleg kutya bajom tőle!
6/7 A kérdező kommentje:
Rózsaszin dobozos hulala?Én csak fehéret láttam rózsaszin mintával....arról beszélsz?Vagy teljesen rózsaszín?!
2010. nov. 24. 09:24
7/7 anonim válasza:
Én nekem 1 hete derült ki, hogy laktózérzékeny vagyok, igaz már 3 éve szenvedek vele, csak nem meentem el dokihoz, eddig bírtam húzni. Érdekes, de én az activiától is nagyon rosszul voltam, szóval neked nagy mákod van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!