:S Kétségbe vagyok esve, mit tehetnék? Bővebben lent.
A hajhullás bizony lehet ettől (alapvető tápanyagok és vitaminok nem tudnak felszívódni a szervezetedben)...
A bajod lelki eredetű, az lenne a legjobb, ha pszichológust keresnél fel, ő tudna segíteni, hogy elmúljon az evészavarod.
Hát igen...ez a következmény.
Én már csak tudom.Nekem ezzel kezdődött...aztán szépen elmaradt a menzeszem,egyfolytában fáztam,száraz lett a bőrőm,karikás a szemem,szúrtak a csontjaim.
Aztán tönkrement az anyagcserém,a gyomrom,néha már magától jött fel a kaja....
Szóval most hagyd abba,amíg nem késő...
Tudod a buta ember a saját kárán tanul...az okos a másokén.
Ne légy buta!
14L
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, nekem is kimaradozgat már a menzeszem, meg minden bajom van, de olyan nehéz..:S Bármi kudarc ér, vagy bármi , minden befolyásol, és olyan szinten érzékeny vagyok, hogy ilyenkor nagyon bele tudok süllyedni, még ha előtte jobban lettem is.
Szia!
Szerintem nagyon fontos lenne beszélned valakivel erről, ez komoly dolog! ÉN nagyon szívesen meghallgatlak ha gondolod, bár igaz én csak egy 16 éves lányok enyhe étkezési problémákkal bár nálam nem a vékonyság felé csúszik el a dolog, hanem pont h néha túl sokat eszem... Ha van kedved, beszélgethetnénk.
Szia!
Köszi,nagyon aranyos vagy!:) Igen, az jó lenne, beszélgethetünk... Én is csak 16 vagyok amúgy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!