Milyen tisztítókúrát alkalmazzak, ha vékony vagyok és nem fogyni szeretnék?
Ha kéthetente, havonta tartasz egy gyümölcs és teanapot, akkor azzal sokat segitesz a szervezetednek. Ez annyit jelent hogy ezen a napon csak gyümölcsöket (banán kivételével), nyers zöldségféléket és édesitetlen teát -3-5 liter között - fogyaszthatsz. (Az édesitöszer sokkal ártalmasabb a szervezetnek, mint a cukor mértékkel fogyasztva.)
Ezzel a módszerrel átmosod a szervezetedet, és utána sokkal frissebbnek érzed magad. DE CSAK egy napot szabad tartani, utána normálisan kell étkezni.
A nap végén illetve másnap elöfordul, hogy valamenyivel könnyebb vagy, de ez csak vizveszteség, ami egy-két nap alatt visszajön - ez nem fogyás.
A gyogynoveny teakkal is tudsz, a csalantea, mezei zsurlo is nagyon jo, amit ehgyomorra kell elfogyasztani.
Ez azert fontos, hogy az emesztorendszered ekkor meg szabad, tehat attudod mosni!
Herbaria gyogynoveny termekei kozott talalsz special meregtelenito teakevereket is, mint majtisztito es vesetisztito.
Bevallom, hogy En a friss zoldsegleveket hasznalom es a fenti teakat, de mindig ehgyomorra. Reggelizni nem reggelizem, csak ebedet szoktam fogyasztani,igy a delelott folyaman mar elvegzem a szervezetem tisztitasat.
Nem fogyasztok zsiros etelt, egeszsegesen etkezem aztan, tehat nem fogyasztok tartositott elelmiszert,mindig csak konnyebb eteleket eszem, amivel megkonnyitem a belso szerveknek a munkajat, es elkerulom az ujabb lerakodasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!