Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tejcukor érzékenyek! Mivel...

Tejcukor érzékenyek! Mivel pótoljátok a tejfölt a levesekben?

Figyelt kérdés
Egy régebbi szakácskönyvben olvastam valami növényi eredetű főzőkrémről. Hol lehet ilyet beszerezni, vagy esetleg tudtok-e valami mást ajánlani? Imádom a tejfölös leveseket, de sajnos nem ehetek belőlük. Előre is köszi a válaszokat!
2010. nov. 19. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már ne is haragúdj,de ha felteszek egy kérdést kiváncsi vagyok a válaszokra!Nem napokkal késöbb!
2010. nov. 20. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de aki tejcukorérzékeny, annál milyen tüneteket produkál ha tejterméket eszik. Csak azért kérdezem, mert az én gyomrom sem örül maradéktalanul a tejterméknek, csak még nem voltam orvosnál vele, tehát nem tudom, hogy ilyen problémám van-e nekem is esetleg. Ha elmegy az ember vele dokihoz, akkor milyen vizsgálatot csinálnak, hogyan derítik ki, hogy ez a betegsége az embernek?
2010. nov. 21. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:

19:15

Anyumnak pl nagyon fáj tőle a hasa, és hasmenése is szokott lenni.

Nekem enyhébb, én csak egyfajta fura teltséget érzek még akkoris, ha csak egy deci tejet ittam, és nem is ettem előtte.persze, ha sokat iszok, akkor nekem is van hasfájás, de sokkal enyhébb, mint anyumnak.Ő nem bírja a tejtermékes ételeket sem, nekem azok még nem okoznak gondot.Neki minden tejszármazék előtt kell a Lactase, nekem csak a nagyon tejes dolgoknál.(pl madártej)

2010. nov. 22. 01:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem tiszta ragya lesz sajnos az arcom, a hátam és a mellkasom. Apukámnak nagyon extrém, neki a hasfájáson kívül kisebb szívrohamokat is okozott.
2010. nov. 22. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
táplálék allergia centrum. Budapest, Vág u 5. A dózsa gy úti metró közelében
2010. nov. 29. 15:46
 16/16 anonim ***** válasza:
19:15: görcsök, puffadás, hasmenés, gyomorégés, kiütések. Sajnos nekem nagyon alacsony a laktóz-toleranciám és nagyon gyorsan alakul ki az allergiás reakció, van, hogy az ételt sem tudom befejezni, mert rögtön görcsöl a hasam. Ráadásul én a szójára is allergiás vagyok (bedagad, kisebesedik tőle a nyelvem, ég a szám, torkom, nyelőcsövem, gyomrom..:(), szóval ha valakinek van (nem szója alapú) bevált ötlete a tejföl pótlására, akkor engem is érdekelne
2010. nov. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!