Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tejcukor érzékenyek! Mivel...

Tejcukor érzékenyek! Mivel pótoljátok a tejfölt a levesekben?

Figyelt kérdés
Egy régebbi szakácskönyvben olvastam valami növényi eredetű főzőkrémről. Hol lehet ilyet beszerezni, vagy esetleg tudtok-e valami mást ajánlani? Imádom a tejfölös leveseket, de sajnos nem ehetek belőlük. Előre is köszi a válaszokat!
2010. nov. 19. 19:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Laktózmentes tejfölt sem tudod megenni?
2010. nov. 19. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha Budapesti vagy akkor az ecseri útnál van egy olyan bolt amiben minden van külön féle ételérzékenyeknek cukorbetegeknek és diétázóknak:)
2010. nov. 19. 19:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Hol van az a bolt pontoabban?
2010. nov. 19. 19:16
 4/16 anonim ***** válasza:

B-----| | BUSZMEGÁLLÓK

bolt |___| ----

toronyház METRO 3

--------------------------------

Üllői út

2010. nov. 19. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:

najó nem egészen ugy jött ki a hozzászólás ahogy leírtam :S

szóval kijösz a metroból és a pötyös utca felé mész tovább az üllőin és a toronyház után(aminek a tetején az opel reklám van) van kozmetika stb..és azt hiszem a 3.üzlet helység az a bolt de ki van irva nagy felirattal:)

2010. nov. 19. 19:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Én tejcukorérzékeny vagyok,és elárulok egy titkot.Minden nagy szupermarketben lehet kapni laktózmentes tejfölt,és joya nevezetü tejszint. Egyébként meg "www.taplalekallergiacentrum.hu".Én idejárok minden héten,bár tejfölt nem kapsz.
2010. nov. 19. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Lactase tabletta....a doki felírja, de recept nélkül is kapható.Csak recepttel persze jelentősen olcsóbb...Minden tejtermék tartalmú étel előtt el kell rágni egyet, és semmi bajod nem lesz, ugyanúgy eheted a tejtermékeket, mint bárki más.próbáld ki, nekem nagyon bevált:)
2010. nov. 20. 01:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia, én is laktózérzékeny vagyok, de a tejföltől nincs semmi bajom (se joghurt, túró, stb.)

Amúgy meg a tabletta tényleg jó, vagy nagyobb áruházakban kaphatóak laktózmentes termékek.

2010. nov. 20. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőt egyátalán nem érdekli,mert még semmire sem reagált.
2010. nov. 20. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Tegnap este tette fel a kérdést, nem l mindenki egész nap net előtt, pláne nem függő ezzel az oldallal. Én is naponta egyszer nézek be, szóval nem mindenki lóg itt állandóan.
2010. nov. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!