Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy ha nem eszek semmit,...

Hogy ha nem eszek semmit, csak iszok, mennyi idő alatt látható fogyás?

Figyelt kérdés
nem igazán vagyok tájékozott ilyen témákról, de eldöntöttem hogy nem eszek semmit, csak vizet iszok. Annyit tudok róla, hogy nagyon nem egészséges, de ez nem állapot amit csinálok. Próbáltam azt, hogy csak egy kicsiit..de aztán nagy zabálás lett belőle :S szóval inkább semmit..tehát drasztikus fogyás mennyi idő alatt várható?
2010. nov. 17. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
felesleges, mert úgy is visszahízod a dupláját. A jojó-effektusról hallottál már?
2010. nov. 17. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
hát..nem igazán..:/ ezért írtam hogy nem vagyok tájékozott..de miért hiznám vissza?:O
2010. nov. 17. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem egy kicsit keress rá a google-be a figyokúrára, jojo-effektusra meg ilyenekre, sokat használna.
2010. nov. 17. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

A kiéheztetett szervezet mindent tartalékol. Ezért fogsz hízni. Az anyagcseréd lelassul.

Mellesleg és betegség miatt nem ettem 10 napig, csak ittam, semmit nem fogytam. Utána +5 kiló fel, ugyanennyi idő alatt. Csak köztünk az a különbség, hogy nekem nem volt választásom, te meg magadat teszed tönkre.

2010. nov. 17. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
hát én csak azért gondoltam ezt, hogy lehet fogyni, mert unokatesómnak most váltak a szülei..és nem evett semmit..és fogyott vagy 10 kg-t..:S amúgy 17 leszek.csak az a baj velem h iszonyatosan lusta vagyok..sportolni nem szeretek enni viszont nagyon..azért gondoltam erre a megoldásra..mindenképpen utána nézek azért.köszönöm a válaszokat(:
2010. nov. 17. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan érdekes, vizsgálat miatt nem ehettem egy hétig, csak joghurtot eleinte, de aztán csak üres levest meg teákat és egy hét alatt csak 3 kilót fogytam. Kb. 2 nap alatt 5 jött vissza... :-(

Ez a legrosszabb módszer ha fogyni akarsz, mert egy kínszenvedés főleg ha szeretsz enni, de nem lesz hosszú távú eredménye.

2010. dec. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!