A lányom édesség függő lenne?
Figyelt kérdés
16 éves lányom 2 hetente kap 2000 Ft zsebpénzt és egy ideje azt vettem észre, hogy hamar elkölti. Először azt hittem magának vesz ruhákat, sminket stb. De amikor viszi le a szemetesét látom, hogy teli van édességes papírokkal. Itthon is kap egy-egy szelet csokit és szoktam sütni süteményt is, de úgy látszik ez nem elég neki. Azt is észre vettem már, hogy amit vettem édességet, hogy később odaadom neki, eltűnt pl. bonbon a születésnapjára. Már próbáltam vele beszélni, hogy ne költse el a pénzét, főleg ilyenekre ne, de egyszerűen nem hallgat rám. Mit tegyek?2010. nov. 15. 17:39
11/14 anonim válasza:
hagyd rá, majd kinövi. A pénzét meg majd megtanulja beosztani, ha muszáj lesz neki (pl kollégista lesz), vagy ha talál valamit amire érdemse gyűjteni.
12/14 anonim válasza:
Én cigizek és iszom.
Csokit bezzeg senki nem vesz nekem!
14/14 coco92henny válasza:
nem hinnem hogy fuggo lenne.... es ha 2 hetente kap penzt akkor se biztos hogy minden nap vesz lehet egyszer -egyszer vesz... ahogy en is szoktam...bar en nem kapok olyan sok penzt de neha veszek kaja-t chipset ilyesmit....( 14 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!