Szorulásnál mi segít?
én 24 éves lány vagyok ,nekem mindig is balyom volt a nagy wc -vel.
Már mindent kipróbáltam csak 1-2 napig használ és utána már nem.(activia,kávé....)ezt úgy kell elképzelni hogy rendesen eszem és 1héten talán 1x tudok elmeni a wc-re,de az sem at igazi.a hasam óriási kemény.1hete iszom mályvateát ettöl erör hasmenésem lett.de ettöl sem tudok mindennap wc-re menni.eszem müzlit rostokat rozskenyeret .mit csináljak?létezik olyan tea v.kapszula ami hosszu távon nem ártalmas,és nem okoz mindjárt hasmanést hanem csak lazitó hatása van?
1.gyümölcsök,rostok,barna kenyér,de látom,ezt eszel is
2.sportolás,ez segít legjobban,vannak külön szorulásra jógamozdulatok,nekem szinte azonnal segít
3.joghurtok
4.ez a 3 egyszerre. Kapszulák nem kellenek!
anális szex... basszus.. ez aztán a gyógymód, mi?
az embernek nem véletlenül van szorulása vagy hasmenése, azt így mechanikusan nem lehet megoldani.. és eleve az anális szex pont azt segíti elő, hogy kétig ne szarj..
de gondolom, kedves okos hozzászóló, téged ez nem érdekel, mikor a barátnődet "boldogítod" hátulról.
Az anális szexet javasoló tényleg egy jó nagy majom.
valóban komoly szorulásod van. esetleg most már ideje volna orvoshoz fordulnod. ezenkívül a többiek valóban jó tippeket adtak. ha ezeknek a segítségével sem rendeződik pár héten belül a gond, menj dokihoz.
Az en baratnomnek ugyanilyen problemaja volt, orvostol orvosig jart. Nagyon vekony amugy o, de evekig szenvedett. En mar szinte hihetetlennek tartottam, mert azt mondta, hogy 10 napig nem volt wc-n.
Es tudod mi allitotta be neki a wc-zest? Biztosan hallottal mar rola, de ha nem, akkor keress ra a neten a CANDIDA dietara. Ezt o hajszal pontosan betartotta, es sikerul neki rendszeresen wc-re mennie. Probald ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!